fbpx
Încarc Evenimente
🌟 Dragi părinți, suntem încântați să vă prezentăm o săptămână de aventură și învățare, exclusiv pentru copiii curajoși și dornici de descoperiri! 🌟
Ce câștigă copiii din aceste activități? 🤔 Iată beneficiile pe care le vor obține:
🔍 Dezvoltarea abilităților de supraviețuire în natură: Prin atelierele noastre, copiii vor învăța să facă față situațiilor din mediul înconjurător și să-și dezvolte încrederea în propriile lor capacități.
🔥 Învățarea esențială despre foc și filtrarea apei: Copiii vor dobândi cunoștințe valoroase despre cum să facă foc și să obțină apă potabilă, ceea ce poate fi util în orice situație de supraviețuire.
🎒 Pregătire pentru aventură și drumetii: Vom învăța împreună cum să pregătim rucsacul pentru aventură și cum să ne orientăm în sălbăticie, cultivându-le spiritul explorator și dorința de cunoaștere.
⛺ Cunoștințe despre cort și adăpostire în natură: Copiii vor învăța cum să monteze un cort și să găsească adăpost în natură, învățând să se descurce și să se simtă confortabil în mediul exterior.
🧭 Dezvoltarea abilităților de orientare: Cu ajutorul atelierelor noastre, copiii vor învăța să se orienteze în natură, ceea ce le va îmbunătăți încrederea și independența.
🌳 Încredere și autosuficiență: Prin aventurile noastre, copiii își vor descoperi propriile puteri și resurse, dezvoltând încrederea în ei înșiși și în abilitățile lor.
🎉 Evaluare și premiere: La finalul săptămânii, copiii vor fi recompensați pentru eforturile lor și pentru progresul realizat în timpul atelierelor, ceea ce îi va motiva să continue să se dezvolte. Totodata finalul il vom celebra cu un foc de tabara si cu posibilitatea de a experimenta o noapte de dormit la cort. La aceasta activitate pot participa si parintii, distrandu-se impreuna de o noapte petrecuta la hotelul de milioane de stele, cortul.
👉 Nu ratați șansa unică de a oferi copilului dumneavoastră o săptămână de aventură și de a-i încuraja pasiunea pentru învățare și descoperire! Locurile sunt limitate, așa că asigurați-vă locul acum!
Când ?
Zilnic, în perioada 21-25 august, plecăm la ora 8.00 din Bacău și revenim la ora 16.00 când ne revedem cu părinții
Unde?
Zona Trebes-Valea Budului, luam noi copiii în limita locurilor disponibile
Servicii incluse
📌Masa de prânz in regim catering (felul I, felul II, desert)
📌Instructori pentru ateliere
📌Asistenţă permanentă
📌Echipamente tehnice specifice
📌Materiale aferente programului (hărţi, busole, amnare etc.)
📌 Transport (la cerere)
📌 Surpriza zilei
📌 Corturi
Taxa de participare:
🔅780 lei participarea la întreg programul 21-25 august
✅Participarea se poate realiza și pe zile.
220 lei / 1 zi
380 lei/ 2 zile
560 lei/ 3 zile
750 lei/ 4 zile
Go to Top