fbpx
Încarc Evenimente
🌟Dragi părinți, suntem încântați să vă prezentăm o săptămână de aventură și învățare, exclusiv pentru copiii curajoși și dornici de descoperiri! 🌟
Ce câștigă copiii din aceste activități? Iată beneficiile pe care le vor obține:

🔍Dezvoltarea abilităților de supraviețuire în natură: Prin atelierele noastre, copiii vor învăța să facă față situațiilor din mediul înconjurător și să-și dezvolte încrederea în propriile lor capacități.
🔥Învățarea esențială despre foc și filtrarea apei: Copiii vor dobândi cunoștințe valoroase despre cum să facă foc și să obțină apă potabilă, ceea ce poate fi util în orice situație de supraviețuire.
🎒Pregătire pentru aventură și drumetii: Vom învăța împreună cum să pregătim rucsacul pentru aventură și cum să ne orientăm în sălbăticie, cultivându-le spiritul explorator și dorința de cunoaștere.
⛺Cunoștințe despre cort și adăpostire în natură: Copiii vor învăța cum să monteze un cort și să găsească adăpost în natură, învățând să se descurce și să se simtă confortabil în mediul exterior.
🧭 Dezvoltarea abilităților de orientare: Cu ajutorul atelierelor noastre, copiii vor învăța să se orienteze în natură, ceea ce le va îmbunătăți încrederea și independența.
🌳Încredere și autosuficiență: Prin aventurile noastre, copiii își vor descoperi propriile puteri și resurse, dezvoltând încrederea în ei înșiși și în abilitățile lor.
🎉Evaluare și premiere: La finalul săptămânii, copiii vor fi recompensați pentru eforturile lor și pentru progresul realizat în timpul atelierelor, ceea ce îi va motiva să continue să se dezvolte. Totodata finalul il vom celebra cu un foc de. La aceasta activitate pot participa si parintii, distrandu-se impreuna la o serata muzicala de neuitat.
👉Nu ratați șansa unică de a oferi copilului dumneavoastră o săptămână de aventură și de a-i încuraja pasiunea pentru învățare și descoperire! Locurile sunt limitate, așa că asigurați-vă locul acum!

Când ?
Zilnic, în perioada 30 octombrie-04 noiembrie, plecăm la ora 8.00 din Bacău și revenim la ora 16.00 când ne revedem cu părinții

Ziua 1 : NODURI si instrumente de supravietuire | 30 oct
Ziua 2 :FOC si FILTRARE APA – invata sa faci foc si sa ai apa potabila in salbaticie | 31 oct
Ziua 3 : Pregatire rucsac drumetie, prim ajutor si supravietuire urbana | 1 nov
Ziua 4: CORT si ADAPOST – invata sa te descurci in natura | 2 nov
Ziua 5: EVALUARE si PREMIERE – aventura ta merita recompensata

Unde?
Zona Trebes-Valea Budului, luam noi copiii în limita locurilor disponibile

Servicii incluse
📌Masa de prânz in regim catering (felul I, felul II, desert)
📌Instructori pentru ateliere
📌Asistenţă permanentă
📌Echipamente tehnice specifice
📌Materiale aferente programului (hărţi, busole, amnare etc.)
📌Transport la cerere ( nu este inclus in pretul taberei)
📌Surpriza taberei

Taxa de participare:
820 lei participarea la întreg programul 30 oct-04 nov.
Participarea se poate realiza și pe zile.
240 lei / 1 zi
420 lei/ 2 zile
580 lei/ 3 zile
720 lei/ 4 zile
Go to Top