fbpx
Încarc Evenimente

Bun venit în lumea captivantă a Munților Hășmașului Mare! Aici, natura își dezvăluie tainele într-un mod unic, ascunzându-se de ochii obișnuiți și lăsându-se descoperită doar de cei care sunt suficient de curajoși să exploreze. Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați echipei noastre într-o aventură de neuitat, pe traseele care duc către cele mai fermecătoare locuri din această zonă.

Pe 6 aprilie, vă propunem o incursiune plină de farmec și energie prin peisajele impresionante ale Munților Hășmașului Mare. Cheile Lapoșului, vârful Bardoș, Piatra Altarului, Piatra și Valea Cupasului sunt doar câteva dintre destinațiile pe care le vom explora împreună în această zi minunată. Iar pentru cei dornici de o provocare în plus, vă invităm să urcați în mod inedit spre Suhardul Mic, pentru o perspectivă cu adevărat deosebită asupra întregii regiuni.

Traseul nostru este conceput să ofere o experiență memorabilă tuturor participanților. Pentru cei care doresc o drumeție mai relaxantă, avem pregătită retragerea prin Cheile Cupasului, iar cei care simt că au energie pentru mai mult sunt încurajați să continue spre vârful Suhardul Mic. Indiferent de alegerea făcută, veți fi însoțiți de ghizi montani experimentați și prietenoși, gata să vă îndrume și să vă ofere cele mai bune sfaturi pentru a vă bucura de fiecare moment petrecut în această călătorie.

Dar excursia noastră nu se oprește doar la explorarea traseelor montane. Vă așteaptă și o serie de activități distractive, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De la jocuri interactive la momente de relaxare în poienile însorite, fiecare moment al zilei este gândit pentru a vă oferi o experiență completă și captivantă.

Dacă sunteți în căutarea unei evadări din agitația orașului și a unei zile petrecute în mijlocul naturii, alăturați-vă nouă pe 6 aprilie și pregătiți-vă să fiți vrajiți de frumusețea Munților Hășmașului Mare.

Participarea este deschisă tuturor celor care iubesc natura și aventura. Recomandăm participarea copiilor cu vârsta peste 8 ani și a celor care au avut măcar o experiență anterioară în drumeții montane. Echipa noastră de ghizi vă va însoți pe tot parcursul traseului, oferindu-vă sprijinul necesar în traversarea zonelor mai dificile.

Pentru a vă asigura că aveți parte de o experiență plăcută și în siguranță, vă recomandăm să aveți la voi echipamentul adecvat pentru drumeții montane.
Echipament necesar :
– rucsac
– incaltaminte sport, preferabil ghete/semighete
– bluza maneca lunga
– geacă impermeabilă
– pantaloni drumetie
– buff/sapca și căciulă
-ochelari de soare
– mănuși
– frontală
– trusă individual prim-ajutor
– bete trekking (optional)
– apa, batoane, sandvisuri, fructe

Costul participării este de 70 de lei pentru copii și 140 de lei pentru adulți. Familiile cu copii beneficiază de reduceri speciale, pentru a face această experiență cât mai accesibilă pentru toți cei dornici să se alăture aventurii noastre.

Vă invităm să vă alăturați nouă într-o călătorie plină de descoperiri și emoții, în inima naturii sălbatice a Munților Hășmașului Mare.

Luați-vă o pauză de la agitația cotidiană și permiteți-vă să vă bucurați de frumusețea acestui colț de rai, alături de cei dragi și de o echipă dedicată să vă ofere cele mai bune momente în aer liber.

Go to Top