Curs Fotografie

Curs Foto

Copilul tău face fotografii non-stop? Imortalizează fiecare moment posibil și practic nu-i poți dezlipi telefonul din lume? Ba chiar și-ar dori și un aparat foto?

Dezvoltarea tehnologică vine cu o abilități noi pentru copii, cu oportunități dar și cu perspective noi pe care ei le pot avea asupra gadgeturilor.

Acestea pot fi simple instrumente pe care copilul să le stăpânească și folosească pentru a-și dezvolta o pasiune sau o abilitate.

curs de inițiere în arta fotografiei

Dezvoltă imaginația, atenția la detalii, înțelegerea artelor vizuale și mai ales împrietenirea cu natura, într-o altă formă. Pentru că acest curs este integrat cu activități în natură , combinând mișcarea cu învățarea.

Cum construim un cadru, cum surprindem minunile din natură, cum redăm culorile, cum spunem mai departe povestea pe care am văzut-o noi?

Înscrie-ți și tu copilul la cursul foto în și despre natură și aruncă un ochi și pe celelalte activități destinate celor mici!

Simte Energia Muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!