Escaladă – Alpinism – via feratta

Escaladă

Escalada reprezintă o variantă de a îmbina mai multe mișcări sportive și vine la pachet cu beneficii fizice dar și psihice, asigurând o dezvoltare sănătoasă si echilibrată. Escalada dezvoltă curajul și încrederea în sine, viteza de reacție, cooperarea și simtul de responsabilitate, lucruri pe care te invităm să le afli în cadrul evenimentelor noastre.

ture de escaladă în Bucegi, Făgăraș, Piatra Craiului, Retezat, Hășmașul Mare, Perșani etc.
Ghizii și instructorii Experimentati

Alpinism

Alpinismul este o activitate montana care implică cățărarea pe trasee abrupte și stâncoase, pe zăpadă și gheață, de la baza muntelui până la vârf. Alpinismul poate fi o activitate foarte periculoasă și este important ca începătorii să o practice sub supravegherea instructorilor experimentați.

Ture De EAlpinism În Bucegi, Făgăraș, Piatra Craiului, Retezat, Hășmașul Mare, Perșani Etc.

 

Ghizii Și Instructorii Experimentati

Via feratta

Hai cu noi să îți testezi curajul parcurgând cele mai spectaculoase trasee de via ferrata din țară, într-un cadru sigur și controlat! Drumul de fier, așa cum ar suna în traducere, este o activitate ce presupune parcurgerea unui traseu montan prevăzut cu cabluri, scari, poduri trepte și scoabe metalice

Vom parcurge cele mai spectaculoase trasee de via ferrata din țară, vom admira priveliștile de la înălțime, și ne vom depăși limitele cu zâmbetul pe buze.

avem peste 500 de participanți, de la 6 la 60 de ani.
o provocare distractivă, în condiții de siguranță.
Traieste cu pasiune

Escalada si Alpinism

Vă invităm alături de noi la ture de escaladă, alpinism de iarnă sau de vară in cele mai frumoase locuri din tara impreuna cu ghizii și instructorii noștri care vor face ca fiecare pas pe care il apreciezi ca fiind imposibil să devină o obișnuință.

Vino Alaturi de noi!

Via Feratta

Nu ai mai făcut asta niciodată? Pregătește-te pentru o provocare distractivă, în condiții de siguranță, sub îndrumarea noastră pe întreg traseul. Și stai fără grijă, avem peste 500 de participanți, de la 6 la 60 de ani pe care i-am împrietenit cu drumul de fier!

Simte Energia muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!