Curs Supraviețuire

Cursuri de supraviețuire

Știm că informația înseamnă putere, dar dacă învățăm și ce să facem cu informația respectivă atunci suntem cu adevărat câștigători!

De aceea am gandit aceste cursuri de supraviețuire, pentru că indiferent de dezvoltarea industrială și tehnologică avem nevoie de o bază pe care să ne susținem. Dar cum acest tip de informație nu este inclusă în curricula școlară și nici nu face parte din educația de bază așa cum credem noi că ar trebui, oferim aceste cursuri atât pentru adulți cât și pentru copii.

Supravietuire urbană și în natură

Supraviețuirea urbană și în natură credem noi că sunt elemente necesare și le puteți deprinde de la instructorii noștri cu experiență îin operații speciale reale în tara și în teatre de operațiuni, in mediul alpin și în mediul silvic.

În urma cursurilor, dincolo de abilitățile practice, vei dezvolta și alte laturi cum ar fi adaptabilitate, capacitatea de a lua decizii în situații incerte, viteza de reacție și modul în care te poți surprinde tu, pe tine!

Traieste cu pasiune
Vino Alaturi de noi!
Simte Energia Muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!