Curs Orientare

Curs Orientare

În era aplicațiilor și a GPS-ului ce nevoie mai avem de hartă și busolă? Nu doar în filme telefoanele se descarcă și semnalul lipsește fix într-o situație de urgență, căci după cum știm viața bate filmul!

Prevenția e arma înțeleptului

In cadrul cursului vom încerca să prevenim situațiile în care te rătăcești. Ți se poate întâmpla dacă te abați puțin de la cărare și să nu mai știi să te întorci, sau să te rătăcești din cauza ploii sau a ceții și nu mai vorbim despre situațiile în care traseul NU este bine marcat. Cu astfel de situații se confruntată chiar și ÎN montaniarzi experimentați!

În același timp un traseu de orientare turistică îți permite să te aventurezi în siguranță dincolo de alumite limite, și să te bazezi pe propriile puteri și cunoștințe nu doar pe tehnologie.

Traieste cu pasiune
Vino Alaturi de noi!
Simte Energia Muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!