service schi – snowboard

Service Schi – Snowboard

Oferim servicii de ceruit schiuri, intretinere schiuri, ascutire canturi ski, montaj si demontaj legaturi schiuri, reglare legaturi schiuri

Schiurile sau placa ta de snowboard nu pot functiona la capacitate maxima fara a fi intretinute. Asta inseamna ca pentru a te putea bucura de coborari pe orice tip de zapada (gheata, zapada afanata, crusta, zapada batuta de ratrac), echipamentul trebuie sa functioneze la capacitatea pentru care a fost conceput.

Servicii profesionale

Asadar inainte de sezonul de iarna, cat si dupa acesta, precum si dupa utilizarea frecventa a echipamentului (de exemplu= 7 zile), schiul/placa ta trebuiesc servisate – canturile ascutite, talpa reparata (in cazul in care necesita astuparea unor eventuale gauri), talpa ceruita ca tu sa te poti bucura de alunecarea perfecta.

De aceea, am creat un service pregatit pentru toate nevoile schiului/placii tale!

Service-ul este pregatit pentru orice reparative sau intretinere, Consumabilele folosite in service, sunt de provenienta TOKO sau VOLA

Simte Energia Muntelui!

Aventura In Natura

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!