fbpx
Încarc Evenimente

🌲🏞️ Descoperă Frumusețea Retezatului! 🌲🏞️

În inima Parcului Național Retezat se desfășoară o aventură de neuitat pentru adolescenți și nu numai!
Te invităm să te alături unei ture de 5 zile cu cortul, unde vom explora cele mai spectaculoase trasee ale acestui paradis al naturii.

Experimentează magia răsăriturilor și apusurilor, admirația pentru cerul înstelat cum numai în Retezat îl poți vedea și bucuria de a campa lângă cel mai întins lac glaciar din Carpații României, lacul Bucura. Vom explora și cel mai adânc lac, Zănoaga, și ne vom încânta privirile cu vârfurile înalte de peste 2500m, Peleaga și Păpușa. Vom face popas la lacurile cu nume de fete: Florica, Viorica, Ana și Lia, și vom admira frumusețea lui Galeșu în toată splendoarea lui, precum și „crocodilul” din Tăul Țapului.

Echipa noastră de ghizi experimentați va fi alături de voi, asigurându-vă că fiecare moment este trăit în siguranță și că ne bucurăm din plin de toate minunile naturii.

Data: 12-16 august 2024.
Locația: Parcul Național Retezat, cel mai vechi și poate cel mai spectaculos parc național din România.
Locuri limitate.

Traseul este recomandat celor cu o condiție fizică bună și fără probleme de coloană/spate, iar echipamentul adecvat este esențial pentru o experiență plăcută.

Înscrierile sunt deschise! 🎉 Pentru detalii și înregistrări, ne poți contacta prin e-mail la door2outdoor@gmail.com sau pe Whatsapp la numărul 0753 28 98 83.

Costul turei este de 1200 lei/participant și include asistență ghid montan, corturi, o surpriză specială, arzător pentru butelii și butelii de gaz, precum și taxa de rezervare. Transportul, mâncarea, echipamentul de camping și alte cheltuieli suplimentare nu sunt incluse.

Vino să trăiești o aventură de neuitat în mijlocul naturii, în Parcul Național Retezat! 🌿🌄

Go to Top