Schi și Snowboard

Cursuri indivuale de schi alpin /snowboard

Chiar dacă nu ai mai alunecat niciodată pe o pârtie sau dacă ți-e teamă să încerci un sport nou, alături de monitorii noștri vei avea numai surprize plăcute!

Punem accent pe tehnică și siguranță, pe învățare adecvată abilităților și vârstei și nu uităm niciodată de plăcerea care trebuie să se vadă pe fața fiecăruia după orice coborâre!

În cadrul asociației activează un număr de 10 instructori atestati ( unii cu peste 15 ani de experiență) iar lecțiile de inițiere sunt individuale pentru cei care nu au mai schiat/ dat cu placa deoarece dorim ca fiecare nou doritor să poată să poată coborî o pârtie albastră, în siguranță, dupa o zi cu noi.

Hai la schi, natură și voie buna!
Învață schi sau snowboard, indiferent de vârstă!

Schi de tură

Cum îmbini drumeția cu schiul și te bucuri în același timp de peisaje fantastice? În schiul de tură, pe trasee adaptate necesităților de învățare pentru fiecare nivel de experiență. Iar de asta ne ocupăm noi!

În ceea ce privește managementul situațiilor cu risc de avalanșă, acest tip de informații îl poți deprinde la cursurile noastre de la ghizi montani acreditați, cu experiență vastă în trasee montane.

Trasee din munții Bucegi, Făgăraș, Baiului, Retezat, Hășmașul Mare, Suhard, Rodnei, Giumalau, Obcini, Bistriței, Stânișoarei sau Ceahlău.
Te Așteaptă Peisaje De Poveste Și Zile De Neuitat!
Traieste cu pasiune

Cursuri Indivuale De Schi Alpin /Snowboard

Cursurile de schi și snowboard sunt oferite de instructori experimentați și pot fi disponibile pentru începători sau pentru persoane care doresc să își îmbunătățească abilitățile de schi existente.

Vino Alaturi de noi!

Schi De Tură

De ne place schiul de tură? Pentru că îmbină ce are mai frumos de oferit natura pe timp de iarnă, nu este foarte popular în România iar o astfel de aventură te poartă prin zone sălbatice din România. Este în același timp un tip de activitate complex, care pune la lucru aproape toată musculatura corpului.

Simte Energia muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!