Curs Video

Curs Video

Copilul tău mai priceput la filmat și montat decât tine? Sau își dorește să surprindă pe cameră aventurile din viața lui?

Dă-i șansa să facă asta învățând alături de un profesionist. Pentru că video-ul înseamnă exprimare, artă, atenție la detalii, tehnici și multă imaginație. Iar în această eră a tehnologiei și rețelelor de socializare este o abilitate care îl va ajuta mult pe copilul tău să se evidențieze.

îmbinăm videografia cu mișcarea

În cursurile noastre îmbinăm videografia cu mișcarea și natura pentru ca cei mici să înțeleagă cu adevărat care poate fi legătura dintre ele și cum pot folosi aceste noi cunoștințe în avantajul lor.

În sesiunile noastre ne propunem să îi învățăm pe cei mici tainele videografiei, începând de la a înțelege cum ajunge imaginea din natură la televizor sau online, până la montajul unui clip video și analiza rezultatelor.

Programul nostru acoperă atât partea tehnică (folosirea setărilor optime, utilizarea instrumentelor) cât și partea de creație artistică (stabilirea unui scenariu, compozitie, colorizare, utilizarea optimă a luminii și montaj), toate acestea împletite cu multe jocuri și provocări.

Simte Energia Muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!