Mountain Bike

Mountain Bike – Ture

Va invitam la ture de mountain bike în Bucegi, Baiului, Fagaraț, Piatra Craiului, Hăsmasul Mare, Suhard, Ceahlau sau Apuseni. Te bucuri cu adevărat de magia acestor locuri când le străbați pe două roți, dar ești și în siguranță când faci asta alături de noi.

Avem mountain bike-ul în sânge de mai bine de 20 de ani și cam tot de pe atunci organizăm concursuri, tabere si alte evenimente de mtb. Am fost până în Franța și înapoi pe bicicleta, deținem în palmares un record național omologat în materie de duathlon pe cele mai înalte 14 vârfuri în tara și avem colegi celebri precum Bogdan Duca ( campion național XCM și component al lotului național). Nu-i așa că ți-am făcut poftă de o tură de mountain bike?

Alături de cei mai buni!

Bogdan Duca ( campion național XCM și component al lotului României )

Mountain Bike – Cursuri

Niciodată nu ești prea în vârstă pentru a învăța lucruri noi! Tabăra de mountain bike pentru adulți Door2Outdoor este aventura perfectă în care să îți îmbunătățești aptitudinile și să treci la următorul nivel.

Alături de Bogdan Duca ( Campion național și multiplu câștigător al Cupei naționale și a celor mai importante concursuri la categoria XCM) și de instructorii noștri vei parcurge trasee unice.

Prioritatea noastră este să realizăm cea mai bună experiență de învățare într-un mediu relaxat, așa că să nu fii surprins dacă la finalul weekend-ului cu noi vei avea parte de una dintre cele mai tari aventuri din viața ta.

Vrei să abordezi obstacole sau să ai un control mai bun pe coborâre și să experimentezi noi trasee de mountain bike? Ce zici și de tips & tricks de recuperare, încălzire și stretching, împreună cu ateliere practice de reparație și curs de prim ajutor?

Instructorii noștri îți oferă asistență, materiale necesare, echipamente tehnice specifice și tot suportul necesar.

“ Ride it like you stole it”!

Distracția e garantată, după cum spune și deviza noastră

Traieste cu pasiune

Mountain Bike – Ture

Instructorii D2O te vor conduce pe trail-uri potrivite experienței tale, urmând să atingi următorul nivel în condiții de siguranță.

Turele MTB organizate de echipa noastra parcurg trasee atât prin văi pitoreşti cât şi pe crestele munţilor din zonă.

Vino Alaturi de noi!

Mountain Bike – Cursuri

 

Vei beneficia cu generozitate de tips & tricks de la un campion în domeniul mountain bike iar proiecția analizei video te va ajuta să te cunoști mai bine. Acesta poate fi momentul în care să capeți curaj și o viziune nouă asupra următoarele trasee, sau chiar asupra unor competiții viitoare! Alături de Bogdan Duca (Campion național și multiplu câștigator al Cupei naționale și a celor mai importante concursuri la categoria XCM) și de instructorii noștri vei parcurge trasee unice.

Simte Energia Muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!