Tabere

Tabere de Vară

Îți dorești o tabără prietenoasă și totuși plină de experiențe noi pentru copilul tău? Vrei ca și copilul tău să învețe tainele mersului pe munte, în condiții de siguranță, îmbinând distracția cu achiziția de abilități care îi vor folosi toată viața? Avem solutiile ideale: fie ca alegi o tabara de supraviețuire, montana, de escalada, outdooor, mtb sau de caiac, poti fii sigur ca cei dragi tie sunt pe maine bune.

Tabăra de Supraviețuire Nivel 1 si 2

În tabăra de supraviețuire de nivel 1 fiecare copil va învăța tehnicile de bază ale supraviețuirii pentru o experiență plăcută și sigură în orice aventură montană. In tabăra de supraviețuire de nivel 2, copii curajoși își depășesc limitele și au în final satisfacția unor reușite pe care nu și le-au imaginat.

Tabăra de Escaladă

Instructori autorizați te vor învăța să ABC-ul cățărării pe stâncă, tehnicile elementare de escaladă și însușirea elementelor specifice. Totul se desfășoară în siguranță.

Tabăra Outdoor

Tabăra de aventură este ideală pentru inițiere în aventurile outdoor. Copii vor merge în drumeții, vor învăța abilități noi în cadrul atelierelor de pericole în natură, prim-ajutor, escaladă, orientare montană pe hartă și busolă, inițiere în supraviețuire.

Tabăra de Aventura montana

Vino sa petrecem câteva zile pe trasee de munte, explorând culmi și creste, admirând peisaje și concentrându-te pe următorul pas, toate în liniștea muntelui!

Tabăra Caiac

Evenimentele de caiac pe care le organizăm, sunt dedicate adulților sau copiilor și chiar familiilor. Aventura pe apă reprezintă o experiență de neuitat, si in funcție de program, poate fi in sistem camping sau cu cazare la pensiuni.

Tabăra MTB

Combinația între bicicletă și pădure cucerește orice copil, iar taberele noastre de MTB dau dependență! Și..independență!! Copii explorează trasee noi prin pădure și își testează capacitatea de adaptare și rezistența la efort.

Tabere de Iarna

Vrei ca cel mic să învețe tainele sporturilor de iarnă?

Organizăm taberele de schi pentru copii în stațiunea Borsec, bucurându-ne de o pârtie potrivită pentru fiecare nivel de experiență.

Instructorii noștri au grijă ca fiecare copil să progreseze în tabăra de schi și chiar să se îndrăgostească de sporturile de iarnă.

Tabere de schi

Taberele de ski sunt dedicate copiilor care își doresc să învețe aceste sporturi de iarnă sau să își exerseze abilitățile.

Tabere de snowboard

În fiecare sezon de iarnă organizăm tabere de snowboard pentru copii

Traieste cu pasiune

Tabere De Vara

Organizăm tabere de supraviețuire, tabere montane, de escalada, outdooor, mtb sau de caiac. Munca în echipă și activitățile în natură facilitează acumularea de noi cunoștințe și abilități, și contribuie la dezvoltarea unui nivel crescut de autonomie și independență.

  • Alături de ei vor fi instructori specializați, absolvenți de studii universitare în educație fizică, kinetoterapie și psihologie, atenți la fiecare context pentru a contribui la dezvoltarea fizică și psihică a copilului.
  • Iți promitem o experiență pe care vei vrea să o repeți!

Vino Alaturi de noi!

Tabere De Iarna

Avem cadrul perfect pentru sport și schi  în timpul zilei, exerciții de inițiere, tehnică dar și pentru jocuri de seară, ateliere și activități de dezvoltare personală. După 6 zile fiecare participant va avea o evoluție de invidiat.

  • Asigurăm cazarea, cele 3 mese zilnice, gustări pe pârtie, skipass-ul pentru întreaga tabără și instructor pentru fiecare grupă.

  • La final, copii primesc premii, diplome iar părinții materialele foto-video.
Simte Energia muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!