fbpx
Încarc Evenimente

Vă invităm alături de echipa Door2Outdoor în aventura ascensiunii pe cel mai înalt vârf montan din Romania: Vârful Moldoveanu.
Această tură se adresează si familiilor cu copii (ce au mai facut trasee pe munte si au o bună conditie fizica)

👨‍👩‍👧👩‍❤️‍👨🥾🎒💪Ascensiunea în familie pe cel mai înalt vârf din România reprezintă o amintire de neuitat pentru părinți si copii. Activitățile în familie sunt deosebit de utile pentru dezvoltarea relațiilor, pentru creșterea stimei de sine dar și pentru starea de sănătate și echilibru.

Muntele reprezintă o încercare așa cum sunt și cele pe care le întâlnim în viața cotidiană iar parcurgerea cu succes a acestui traseu poate constitui punctul de pornire in alegerea oportunităților sănătoase de a ne petrece timpul liber.
Dincolo de partea de cunoaștere și autocunoastere, ne vom desfata privirea cu măreția unică a Munților Făgăraș și a atracțiilor sale, într-o ieșire de neuitat.

🕵️‍♂️📸Principalele atracții: Stâna lui Burnei, Valea Rea, Cascada Văii Rele, Iezerul Triunghiular, Vf. Viștea Mare – 2527m (al treilea cel mai înalt vârf montan din România), Vârful Moldoveanu – 2544m, Vârful Roșu 2489m, Vârful Galbena-2419m, Lacul Galbena, Cascada Zbuciumata.

⛰🏔🗻Va fi o zi spectaculoasă și plină de satisfacție vom ajunge pe 2 vârfuri de peste 2500m: Vf. Vistea Mare – 2519m și Vf. Moldoveanu – 2544 m.

⏱ Durata: 9- 11 ore ( în funcție de ritmul grupului)
🔲 Grad de dificultate (la efort): mediu, necesită condiție fizică generală bună.
🔸️Locație: Munții Făgăraș
🔸️Data: 30 august – 1 septembrie 2024
Traseul parcurs va fi de tip circuit.
🔸️Tura se adresează copiilor mai mari de 8 ani.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Pentru că distanța de la Bacău catre Nucsoarea este de peste 300 km, plecare va fi de vineri după-amiaza.
🏕⛺️Cazare:
➡Cort /Cabană /Pensiune – fiecare optează pt care varianta dorește.
In cazul in care doriti sa dormiți la cort, noi asiguram corturile, voi să aveți sac de dormit si izopren (cine nu are sac de dormit si izopren poate închiria).
➡Transport: la cerere, contracost
➡Numărul de locuri cu transport inclus este limitat la 7 persoane.
➡În cazul transportului pe cont propriu, se va achita o taxă de participare de 200 lei/persoană ce va include serviciile oferite mai sus, mai puțin transportul cu microbuzul.
In costul turei NU sunt incluse:
Transport (doar la cerere)
Sac dormit, izopren ( doar la cere, se inchiriaza)
Cazare
Mancare
Cost: 200 lei/ tura/ participant

Go to Top