Caiac pe Lac

Caiac – Ture

Evenimentele de caiac pe care le organizăm, sunt dedicate adulților sau copiilor și chiar familiilor.

Aventura pe apă reprezintă o experiență de neuitat, si in funcție de program, poate fi in sistem camping sau cu cazare la pensiuni. Delta Dunării, lacurile Bicaz, Vidraru, Colibița sau cele din zona Bacăului reprezintă veritabile expediții pe apă.

Vă imaginați o coborâre pe Siret până în Delta Dunării sau chiar la Marea Neagră?

Aventură pe Lac

Caiac – Cursuri

Caiacul este un sport minunat la care românii, la nivel de performanță, se pricep de minune.

Hai cu noi să înveți sa padelezi corect și să afli secretele navigației în caiac pentru ture scurte lungi. Instructorii noștri vor transforma fiecare curs de caiac într-o experiență complexă așa că adrenalina, buna dispoziție și relaxarea nu lipsesc din meniu.

Depășește-ți Limitele!
Traieste cu pasiune

Caiac – Ture

Te invităm în aventură alături de ghizi autorizați. Ne bazăm pe experiența ghizilor noștri pentru a transforma orice situație într-o experiență de învățare și de adaptare în medii ostile sau periculoase.

 

Vino Alaturi de noi!

Caiac – Cursuri

Vrei o experiență unică cu caiacul pe lac? Indiferente de vârsta si de experiența ta, noi iți promitem o experiență pe care vei vrea să o repeți! Vino să descoperi padelând unul dintre cele mai frumoase lacuri din Romania!

Simte Energia Muntelui!

Aventură în Natură

O echipă de Oameni

Pasionați

Iubim natura, muntele si drumețiile si nu o facem singuri. De peste 15 ani împărtășim cu voi această pasiune.

Iubim Mișcarea în Aer liber

Sportul in aer liber este sănătate curata. Vrei să înveți sa schiezi, să te plimbi cu caiacul sau sa vii cu noi intr-o tabără de supraviețuire ?

Depășește-ti Teama si Aventurează-te!

Descoperă experiențe noi la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Indiferent de vârsta  pe care o ai, te poți aventura cu noi în siguranța.

Bucură-te de Natură alături de noi!

Totul este mai plăcut când este împărtășit cu alții. Oameni cu aceleași pasiuni ca si tine te așteaptă sa explorați împreună!